AMPA La Salle Comtal

AMPA La Salle Comtal

dimarts, 24 d’abril del 2018

L'AMPA ES MOU

El dilluns 23 d'abril, una petita representació de la Junta de l'AMPA vam fer una reunió a l'escola amb el Conseller del grup municipal d'ERC, Marc Borràs, per tractar dos temes importants per la seguretat dels nens i nenes de l'escola.

Un dels temes és el que ja arrosseguem des de fa anys, és el tema de les pilones del carrer Amadeu Vives amb Ortigosa. Aquestes pilones des del començament del curs han funcionat pocs dies. Des de l'AMPA hem reclamat l'arranjament definitiu a Guàrdia Urbana i  a alcaldia de l'Ajuntament. Hem enviat molts missatges documentats amb fotografies fent-los entendre la gran importància que té la seguretat dels nens i nenes de l'escola però no han fet cas. Per tant hem decidit portar-ho per la via  de l'oposició i que es presenti en Plenari de l'Ajuntament per veure si així, traient-los els colors, fan alguna cosa.

L'altre tema és el dels "fumaderos" o les sales cannàbiques que tenim al barri. Aquest és un tema molt delicat i que ja hi està treballant la policia. No es pot permetre, i més quan hi ha una normativa que ho prohibeix, que hi hagi aquestes sales tan a prop de l'escola i menys que intentin captar nens com a clients o inclús com a promotors. Els diferents consellers de l'Ajuntament parlaran del tema i demanaran el tancament d'aquests espais tan propers a l'escola.

Agraïm al Marc tot l'interès que va demostrar per la nostra escola i volem aprofitar a fer una línia de comunicació perquè la nostra escola continuï estant neta i ser la bona escola que és ara. 

Junta de l'AMPA